Portfolio

VLAGA in ELEKTROOSMOZA

Najbolj naraven način izsuševanja

Uporabno povsod, kjer je poškodovana hidroizolacija, ali pa le te sploh ni.

Sanacija vlage brez gradbenih posegov, popolnoma brez kemikalij in strupenih materijalov, ki nam že tako preveč zastrupljajo okolje.

Pri postopku elektroosmoze obrnemo kapilarni tok vode in s tem povzročimo, da se voda začne pomikati iz zidov nazaj v zemljo. Pri tem pa s seboj odnaša tudi različne toksine in soli, ki se skozi leta nabirajo v zidovih in nam s tem povzročajo dodatno škodo (oksidacija kovin, odpad ometa…).

V CELOTI RAZVITO IN IZDELANO V SLOVENIJI

DO SUHIH ZIDOV

Večkrat nagrajeni sistem ECOpulse ponuja ekonomično in stalno rešitev odpravljanja kapilarne vlage brez gradbenih posegov.

Sistem po vgradnji ne potrebuje več nobenega vzdrževanja in je še posebej primeren tam, kjer je poseg v gradbeni objekt onemogočen, oziroma nedovoljen (spomeniško zaščitene stavbe, gradovi, cerkve,…)

>>ECOpulse TEHNIČNI PODATKI

Pohitite in ne zamudite naše posebne AKCIJE , ki traja samo še kratek čas...

Portfolio

Ob nakupu sistema ECOpulse vam ni potrebno skrbeti za čisto nič, saj vam v trenutni AKCIJI pripadajo tudi naslednje storitve, vključno z brezplačno montažo.

Portfolio

  NEOBVEZUJOČA PONUDBA! >> Ne skrbite, izpišete se lahko kadar koli.
  S klikom na gumb spodaj soglašam, da me kontaktirate po e-pošti oz. telefonu glede vaše ponudbe, ter da mi do preklica na zgoraj vpisan e-naslov občasno posredujete posebne ponudbe, koristne nasvete in informacije o sanaciji vlage.


  Vaši podatki so varni, iz našega seznama se lahko kadarkoli izpišete.


  V vednost: Za obdelavo in procesiranje vaših podatkov uporabljamo platformo MailChimp, v skladnosti z njihovimi pogoji uporabe in pogoji varovanja podatkov.

  Pokličite nas:

  041 634 937